Trylleby

BLIV EN DEL AF MAGIEN I TRYLLEBYEN

Trylleby er et moderne beboelsesprojekt i det attraktive Trylleskov Strand. Trylleby udgøres af 32 to-plans rækkehuse på 121-126 m2. Rækkehusene opføres som lavenergihuse og overholder energikrav BR2015.

Trylleby er en af flere ”øer”, som ligger i det grønne bylandskab med et fantastisk nærmiljø tæt på skov og strand. Og med de tilbud, en moderne livsstil kræver. Transport, handel og liberalt erhverv. Projektet igangsættes nu og er klar til indflytning i efteråret 2016.

Trylleby gør drømmen om eget hus til virkelighed. Projektet er tiltænkt dem, der vil bo godt. Omgivet af et fantastisk naturmiljø. Familien, som trænger til flere veludnyttede og praktiske m2. Eller parret, som har brug for mere råderum og lys.

Og så alle dem, der ser egen have som et stort plus.

GØR BOLIGEN UNIK

Trylleby får liv gennem det personlige præg. Gennem valget af de rette materialer til boligen. Tilpasset egne drømme og behov. Der er valgt kvalitetsmaterialer i hele boligen.

FUNKTIONELT OG RUMMELIGT

Trylleby udgøres af 32 flotte to-plans rækkehuse på 121-126 m2. Rækkehusene er lyse, rummelige lavenergihuse, designet på funktionalitet og plads til at være.
I husets stueetage findes entré, bryggers, stort køkken/alrum og stue med direkte adgang til terrasse i egen syd- eller vestvendt have. Førstesal rummer 4 værelser. Alle huse har to badeværelser.

NATUREN SOM NABO

Trylleby er en ø i Trylleskov Strand. En oase midt i et fredet område præget af smuk og varieret natur. Gammel fyrretræsplantage, lyngbakker og en børnevenlig strand. Her får du rig mulighed for at nyde aftensolen med et godt glas på terrassen. Lade børnene lege i egen have. Eller dyrke de fælles grønne områder, de nyligt anlagte søer og tilhørende legeområder. Solrød Strand, der tæller en seks km lang sandstrand, bliver en naturlig del af hverdagen.

RIG PÅ MULIGHEDER

Trylleby er en ny bydel placeret i Solrød Kommune, tæt på Karlstrup Strandvej. En beliggenhed som, ud over naturrigdommen, rummer et væld af attraktioner og tilbud. Bl.a. Solrød Centret med 50 specialbutikker samt de øvrige varierede udbud af sports-, kultur og aktivitetsmuligheder, der findes i og omkring Solrød.

SKOLE & INSTITUTIONER

De børn, der flytter til den nye bydel, hører til Munkekærskolen beliggende i tryg cykelafstand ad rolige cykelstier. Til de mindre børn er opført en ny integreret daginstitution, Tryllehytten, der ligger centralt i den nye bydel. Institutionen er opført som en klimainstitution med lavt energiforbrug. Der er plads til 120 børn i institutionen.

TÆT PÅ ALT

Med kort afstand til S-toget og let adgang til motorvejen bliver mulighederne uendelige. Indenfor gåafstand finder man både strand og skov. Derudover finder man inden for kort afstand golfklub, fodboldklub, svømmehal og idrætscenter. Trylleby ligger yderst centralt.

EN SUND TANKE BAG

Casa Nord står bag opførelsen af Trylleby. Et nytænkende ejendomsudviklingsselskab, der udvikler boligprojekter med fokus på at forene funktionalitet, æstetik og natur. Herigennem gøres Casa Nords vision til virkelighed: Vi bringer dig hjem.


Casa Nord opfører p.t. boliger i:
Nordhavnen, Herlev, to steder i Roskilde, Køge og fra september i Solrød.

Trylleby er tegnet af de anerkendte arkitekter Vilhelm Lauritzen, der forener bolig med livsstil og værdiindfrielse. Vilhelm Lauritzen står bag en rækker nye og moderne byggerier. Bl.a. CBS Flintholmen, DR byen.


Casa Nord samarbejder med CEC Group på udvalgte projekter, senest succesprojektet Bylunden i Herlev. Og nu Trylleby i Solrød.

Bo i trylleby
En synd tanke bag