Søsvinget

SØSVINGET BESTÅR AF 30 RÆKKEHUSE

øsvinget består af 30 rækkehuse i et plan på 106 eller 117 m² og to plan på 120 eller 126 m². Alle husene er funderet på samme danske håndværk, eftertragtede kvalitetsmaterialer og stilsikre arkitektur i skandinavisk stil. Vælg efter dit behov.

 

Søsvinget består af 30 flotte, moderne og energivenlige rækkehuse med rene linjer og funktionelle rum i et eller to plan.

Økonomisk er der derfor ikke den store forskel på en langvarig investering. Derfor bør du vælge det hus, der passer din smag og dine krav til bolig.

Fordelene ved et hus i et plan:
Et hus i et plan er praktisk og funktionelt. For en børnefamilie er det rart at have børneværelserne tæt på, når børnene kalder og skal puttes om aftenen. For et ældre par er det bekvemt at undgå trapperne ovenpå, lige som det er let at vaske vinduerne.

Etplanshusene fremstår med rå, lysegrå mursten – en moderne klassiker hos Casa Nord.

Fordelene ved et hus i to plan:
Et hus i to plan inviterer til en spændende rumfornemmelse og en dragende udsigt til naturområderne fra anden sal. Med et tag uden hældning og skrå vægge kan du udnytte førstesalen optimalt i din indretning i de mange rum.

Toplanshusene fremstår med stilrene, hvidpudsede facader – en smuk kontrast til det sorte tagpap.

BRING RO I HVERDAGEN MED NATUREN UDEN FOR DØREN

Søsvinget. Bare navnet bringer skønne naturbilleder, ikke? Og det er præcis, hvordan virkeligheden udspiller sig på kanten af bølgende marker og kig til skov, sø og å.
Søsvinget ligger i et smørhul, der inviterer til dyrebare oplevelser i det fri.

Et minut på gåben, så står du med kig til grønne enge. Fem minutter på cykel, så står du i skovbrynet. 5 minutter i bil, så står du med fødderne i havet. Alt det, som mange danskere efterspørger – uden at være nødsaget til at give afkald på byens puls og nødvendigheder i nærheden.

Værdifuld logistik for hele familien
Placeringen i Hastrup er ideel til at få flow i en travl hverdag.

Søsvinget ligger tæt på mange indkøbsmuligheder, institutioner og fritidsaktiviteter. Vejen til skole sker på en lukket sti, der fortsætter hele vejen ind til centrum af Køge. Blot 25 meter fra postkassen finder du stoppestedet til bussen.

Der er nem adgang til både togstation, S-togsstation og motorvej, så du hurtigt kan komme til København – og når du vender hjem, skal du ikke bruge tid på at finde en parkeringsplads.

Hils på naturen morgen og aften
Bebyggelsen er kun 36 procent af det samlede areal og efterlader plads luft, leg og natur.

Husene er placeret i to rækker adskilt af rønnetræer og hvidtjørn og bagerst på området løber en hæk med dansk bøg.

Drik din morgenkaffe eller aftenkaffe i din lille have eller gå ned til det store parkanlæg og mærk årstidernes skifte omkring søen.

DET HANDLER OM DIT LIV. DIN BOLIG.

Rækkehuse er populære som aldrig før og derfor en god investering. Boligtypen indfrier drømmen om det enkle og ubekymrede liv. Det perfekte match – uanset, hvor du er livet.

Der er stor efterspørgsel efter rækkehuse i Køge. Ikke kun på grund af, at det er en attraktiv boligtype til både unge og ældre, men også fordi nybyggeri af rækkehuse er unikt i kystbyen. En ny lokalplan har dog åbnet mulighed for at opføre et begrænset antal af rækkehuse i naturskønne Hastrup i det sydlige Køge. Det er et af dem, du har mulighed for at erhverve.

Mange vælger et rækkehus, når lejligheden er blevet for lille og upraktisk eller villaen og larmen i storbyen for stor. Med et rækkehus får du mulighed for at fokusere på det, der giver mening for dig og din familie. Mulighed for ro, luft og livskvalitet i egen have. Mulighed for lav grad af vedligeholdelse – til en attraktiv pris.

Med Søsvinget har de erfarne arkitekter skabt en serie af rækkehuse med enkelheden i fokus. Huse, der inviterer til simple living. Rum, der giver plads til individuelle behov.

NATURLIG BALANCE MELLEM NATUR OG BY

Køge Kommune oplever en markant tilvækst af borgere. Forklaringen ligger i et målrettet arbejde med at skabe arbejdspladser, men også en naturlig og populær balance mellem natur og by.

En undersøgelse af befolkningsvæksten i danske provinsbyer fastslår, at Køge er den tredje bedste i Danmark til at tiltrække nye borgere. På Sjælland er den ældre købstad ved kysten nummer et.

Køge er populær, fordi den er god til at investere i bystrategisk udvikling – uden at slippe sin historie og identitet som ældre købstad.

På det stemningsfyldte torv i centrum ligger de ældre, charmerende borgerhuse side om side, lige som byen huser Danmarks ældst daterede bindingsværkshus fra 1527. Den lille, fine bygning fungerer i dag som børnebibliotek.

Er du draget af mere historie? Så finder du sikkert lykken i byens museer og gallerier – eller måske på et besøg til den nyopdagede vikingeborg Vallø Borgring? Man mener, at trelleborgen vest for byen er opført af Harald Blåtand.

Københavnere vælger Køge
En analyse fra Danmarks Statistik viser, at særligt par mellem 20 og 45 år flytter fra Hovedstaden og ud til Region Sjælland – med Køge som populært postnummer.

Mange af tilflytterne bosætter sig i den østsjællandske forstad, fordi de her har mulighed for at skabe et både moderne og meningsfuldt liv. Forstadslivet er ikke længere et kompromis, men et aktivt tilvalg.

I Køge kan du spille golf og nyde vandreture, gåture og løbeture i skoven, ved åløb og langs badestrandene nord og syd for byen. Du kan ro på havet om morgenen i Køge Bugt, tage på kanosejlads i weekenden eller slå lejr ved et shelter ved Køge Å-Stien og sige godnat til stjernerne på den åbne himmel.