Lysningen

Skønne rækkehuse i Trekroner

Trænger du til ekstra plads og ønsker du friheden ved at bo i lejebolig, så er Lysningens skønne rækkehuse på 126-138 m2 med egen have måske lige noget for dig. Lysningen er centralt beliggende i Roskildes attraktive bydel, Trekroner. Kun 30 minutters transporttid fra København. Rækkehusene ligger i et naturskønt område tæt på det hele: Gode indkøbsmuligheder, skole og børnehave. Blot otte minutters gang fra Roskilde Universitet.

Fokus på æstetik

Casa Nord står bag opførelsen af de 44 nye rækkehuse i Trekroner, Roskilde. Casa Nord er et nytænkende ejendomsudviklingsselskab, der udvikler boligprojekter med fokus på at forene funktionalitet, æstetik og natur.

Lysningen er tegnet af Vilhelm Lauritzen arkitekter. Vilhelm Lauritzen står bag en rækker nye og moderne byggerier. Bl.a. CBS Flintholmen, DR byen og helt lokalt Trekroner Skole.

RUMMELIGT BOLIGLIV

Lysningen består af rækkehuse på 126-138 m2. Designet på funktionalitet. Alle huse har to badeværelser. I stuen findes entré, bryggers, stort køkken/alrum med direkte adgang til terrasse i egen vestvendt have. Stue og værelser er fordelt på de øverste etager.

HVER BOLIG ER UNIK

Lysningen får liv gennem det personlige præg. Gennem valget af de rette materialer til boligen. Tilpasset egne drømme og behov. Der er valgt kvalitetsmaterialer i hele boligen.

RIG PÅ NATUR

Nyd aftensolen på terrassen i egen have. Familiens åndehul. Eller mød naboen på de fælles grønne områder med tilhørende legeområder. Mødestedet for voksne og tumlepladsen for børn og barnlige sjæle. Lysningen sætter rammerne for det grønne liv. I Lysningen. Af skovbryn. Plantebælter. På kanten af søen. Ude- og indeliv er samlet i ét.

OMRÅDET

RIG PÅ HANDEL

Blot 2,5 km fra Lysningen ligger Ro´s Torv, der klarer både de daglige fødevareindkøb og shoppegenet med mere end 70 butikker til rådighed. I shoppingcentret findes flere spisesteder, biograf og fitnesscenter. Der afholdes ugentligt to torvedage i centrum af Roskilde.
Trekroner har egen S-togsstation og Københavns kulturelle tilbud er ikke mere end 25 minutter væk.

KLOG PÅ UDDANNELSE

Lysningen i Trekroner er et liv helt tæt på nogle af Danmarks bedste pasningsordninger og uddannelsesmuligheder. Trekroner byder på flere gode daginstitutioner, en folkeskole med Danmarks bedste kondital og Rudolf Steinerskole. Roskilde Universitetscenter er centralt placeret i Trekroner. Universitetet leverer forskningsbaseret undervisning på højt internationalt niveau. Og trækker en særlig stemning.

AKTIV UDFOLDELSE

I og omkring Roskilde findes et utal af sports-, kultur og aktivitetsmuligheder. Roskilde er kendt for musikken. For festival og Musicon, Roskildes kreative bydel. Men byen byder også på et hav af andre muligheder. Trekroners egen idrætsforening, Roskilde golfklub, skovfitness, naturevents, Himmerlev Rideskole mv. Helt tæt på Lysningen er flere fælles grønne områder med tilhørende legepladser. Lysningen byder på noget for alle. Børn som voksne.