Lammekær

VELKOMMEN TIL LAMMEKÆR

Lammekær består af 56 flotte rækkehuse i to plan fra 119-137 m². Rækkehusene er placeret i små grupper, der er omsluttet af hække, som bløder grænserne på grundene op. De største huse er placeret i gavlene.

Boligerne udføres med gennemtænkte detaljer og materialer. Her forenes æstetik, rummelighed og fremsyn, som indrammer og understøtter beboernes trivsel og livskvalitet. Rækkehusene er lyse, rummelige energioptimeret huse, designet på funktionalitet og plads til at være. I husets stueetage findes entré, bryggers, stort køkken/alrum og stue med direkte adgang til terrasse i egen have. Førstesal rummer 4 værelser. Alle huse har to badeværelser.

Der er fokus på at skabe bæredygtige, fremsynede boligarealer. For den enkelte. For hele familien. Projektet er tiltænkt alle, der vil bo godt. Omgivet af storslået natur og hyggeligt bymiljø.

Bygningerne udskiller sig individuelt i udtryk ved 3 forskellige tagløsninger /hældninger og facadeløsninger ( tegl, puds, skifer )

Lammekær er designet af de prisvindende Vilhelm Lauritzen Arkitekter og placeret i et af Danmarks mest attraktive og nytænkende boligområder.

Oversigt over de 3 områder

Område 1 udgør 21 rækkehuse i pudset facader

Område 2 udgør 15 rækkehuse i murede facader

område 3 udgør 20 rækkehuse i skifer facader

Område 1

Rækkehuse med saddeltag og en loftshøjde op til 4,7 m. Facaden fremstår i puds med partier af træ

Boligerne i område 1. fremstår som enkle rækkehuse med pudset facade, partier i træ og saddeltage. Til hver bolig er der et tilhørende skur. Adgangen til boligerne sker via en lille forhave med opholdsplads og skur. Dette er med til at skabe en tryg ankomstplads med gode læ-muligheder. Hver bolig har udgang fra stuen til privat have med eftermiddags- og aftensol. Her kan beboerne nyde sommeraftenerne.

Område 2

Rækkehuse med saddeltag og asymmetrisk taghældning , og en  loftshøjde på op til 4,4 m. Facaden fremstår som murede.

Boligerne i område 2. fremstår som enkle rækkehuse med murede facade, partier i træ og en asymmetrisk taghældning. Til hver bolig er der et tilhørende skur. Adgangen til boligerne sker via en lille forhave med opholdsplads og skur. Hver bolig har udgang fra stuen til privat have med eftermiddags- og aftensol.

Område 3

Rækkehuse med ensidig taghældning og skiferbeklædt facader med partier af træ.

Boligerne i område 3. fremstår med skiferbeklædning, partier af træ og ensidigt fald på taget. Til hver bolig er der et tilhørende skur. Adgangen til boligerne sker via en lille forhave med opholdsplads og skur. Dette er med til at skabe en tryg ankomstplads med gode læ-muligheder. Hver bolig har udgang fra stuen til privat have med eftermiddags- og aftensol. Her kan beboerne nyde sommeraftenerne.

LIDT MERE AF DET GODE LIV

Rækkehuse er populære som aldrig før. Boligtypen indfrier drømmen om det enkle og ubekymrede liv. Det perfekte match – uanset, hvor du er i livet.

Mange vælger et rækkehus, når lejligheden er blevet for lille og upraktisk eller villaen og larmen i storbyen for stor. Med et rækkehus får du mulighed for at fokusere på det, der giver mening for dig og din familie. Mulighed for ro, luft og livskvalitet i egen have. Mulighed for lav grad af vedligeholdelse.

Vores rækkehuse er indrettet, så du føler dig hjemme, uanset om det er mandag morgen eller lørdag aften. Vores rækkehuse er fulde af funktionalitet – her er masser af store ideer og mange behov.

Et moderne og enkelt formsprog og funktionel æstetik. Det er designet i Lammekær kort fortalt.

Med de rene linjer og naturlige materialer får du et stilrent udtryk.

DET BEDSTE FRA LAND OG BY.

Med et rækkehus i Hvissinge får du det bedste fra land og by. Lammekær ligger i et smørhul, der inviterer til dyrebare oplevelser i det fri.  Få minutter på gåben, så står du med kig til skov og naturskønne områder.

Lammekær ligger i det grønne bylandskab Hvissinge Glostrup, i et smukt og let kuperet terræn med små skovbælter. Et sweet spot til leg og solskinsstunder for alle aldre. Her er let adgang til institutioner, skoler, byliv, kulturliv og oplevelser i det fri. Her er mulighed for at skabe værdifulde venskaber – lige uden for døren.

Gå en hyggelig aftentur i grønne omgivelser eller tag cyklen ind til Glostrup. Når du savner det helt store kick af stimuli, tager det blot 18 minutter med s-toget fra Glostrup station til København. Der er nem adgang til både offentlig transport og motorvej, så du hurtigt kan komme til København –og når du vender hjem, skal du ikke bruge tid på at finde en parkeringsplads. Bebyggelsen udgør ca. 40 procent af det samlede areal og efterlader plads til luft, leg og natur. Drik din morgenkaffe eller aftenkaffe i din have og gå en tur ned til det hyggelige gadekær og mærk årstiderne skifte omkring søen.

Bo i Lammekær
En synd tanke bag