Irishuset – tid til fornyelse​

Plads til en, to eller flere

Irishuset er velegnet til alle aldre

Irishuset består af 100 lejligheder fra 48 til 106 m2 fordelt på 1-3 værelser. Det gør lejlighederne attraktive for både studerende, singler, par, børnefamilier og ældre.

Alle lejligheder har enten altan eller have. Du er derfor altid kun få skridt fra udsyn og udsigt. Glæd dig til at nyde din morgenkaffe udenfor og nyd, at du har rum til ro, luft og drømmerier – lige når det passer dig.

Du får et dejlig praktisk depotrum til at opbevare alt det, du ikke har brug for i hverdagen, men ikke vil undvære. Der er naturligvis også plads til at parkere både din bil og cykel og lade din el-bil.

Fra parkeringsarealet får du adgang til gårdrummet. Herfra er der fire opgange – med mulighed for at tage elevatoren, når du har brug for det.

NYTÆNKENDE ARKITEKTUR MED VISUEL ENKELHED

Arkitektur er ikke ligegyldig, når du skal vælge bolig

Et af de markante særtegn ved Irishuset er den cirkulære form, der giver en smuk fornemmelse af uendelighed. Men en bolig skal mere end at drage øjet. Den skal også kunne leve op til dine forventninger til materialer, håndværk og funktion. Det kan Irishuset.

Irishuset er bygget i forskellig højde for at opnå et optimalt, naturligt lysindfald hele vejen rundt. Resultatet er lyse og moderne lejligheder med rene linjer og funktionelle rum.

I hjertet af cirklen venter en stor atriumgård som en tryg og grøn oase. Et område, der indbyder til leg, grill og fællesskab og nærende pauser under åben himmel.  

KØGE NORD

Køge Nord – i nærheden af skov og strand og med kun 20 minutter i tog til Københavns Hovedbanegård. 

Kun 6 km fra Køge centrum opføres i Køge Nord en helt ny bydel, som vil opfylde drømmen om at bo tæt på byen og samtidig i grønne omgivelser.

Den grønne identitet bliver gennemgribende for bydelen med bynatur helt tæt på boligerne.

Med skov og kyst i umiddelbar nærhed, og med Køge Nord Station samt Køge Bugt Motorvej som nærmeste nabo, bliver det nemt at pendle og et attraktivt sted at bo og arbejde.

Stationsområdet er et knudepunkt for rejsende hver dag med tog både mod syd, nord og vest. Samtidig er der blot 4 km til Campus Køge med et bredt spektrum af uddannelsesmuligheder.

Med fokus på kultur- og idrætstilbud, naturoplevelser og fællesskab, vil det nye boligområde henvende sig til både familier, unge og ældre. 

Med en variation af boligformer, -størrelser og -typer vil Køge Nords beboersammensætning spænde bredt og byde på kultur- og idrætsaktiviteter for alle.

DESIGNSIKRE VALG DER HOLDER

Det er let forelske sig i god kvalitet

Vi har prioriteret køkken og bad fra Invita. Farven er stilren hvid, der giver nogle skønne, rene linjer, som understreges af de grebsfrie og rengøringsvenlige låger. Du får både højskabe og overskabe i køkkenet for at udnytte pladsen bedst muligt. I nogle af værelserne er der desuden indbyggede skabe.

Væggene i lejligheden er malet i klassisk hvid, der blot venter på, at du sætter din personlige signatur. Den hvide farve åbner rummene og giver lyset de bedste forudsætninger.

Gulvene er i rengøringsvenligt laminat med eg look, der giver en smuk og varm kontrast til de hvide flader.

Dørene er hvidmalet med praktiske greb af børstet stål.

Dette følger med i hver lejlighed

  • Køleskab
  • Opvaskemaskine
  • Kogeplade
  • Ovn
  • kombi Vaske-tørremaskine

kØGE BY

Køge er en Danmarks ældste købstræder og samtidig en af de byer på Sjælland som udvikler sig merkant på boligmarkedet med nye attraktive boliger herunder også Irishuset.

På det stemningsfyldte torv i centrum ligger de ældre, charmerende borgerhuse side om side, lige som byen huser Danmarks ældst daterede bindingsværkshus fra 1527. Den lille, fine bygning fungerer i dag som børnebibliotek. Byen er kendt for den smukke historiske bymidte med det gamle brostensbelagte torv.

Køge er indbegrebet af idyl og stemning, og alligevel er det en by, der tiltrækker de yngre, moderne og aktive mennesker. I Køge centrum finder spændende udvalg af butikker, spillesteder, cafeer og restauranter.

Køge Kommune oplever en markant tilvækst af borgere. Forklaringen ligger i et målrettet arbejde med at skabe arbejdspladser, men også en naturlig og populær balance mellem natur og by.

I Køge kan du spille golf og nyde vandreture, gåture og løbeture i skoven, ved åløb og langs badestrandene nord og syd for byen. Du kan ro på havet om morgenen i Køge Bugt, tage på kanosejlads i weekenden eller slå lejr ved et shelter ved Køge Å-Stien og sige godnat til stjernerne på den åbne himmel.