baunebakken

VELKOMMEN TIL BAUNEBAKKEN

Baunebakken består af 40 flotte, moderne og energivenlige rækkehuse med rene linjer og funktionelle rum.

Rækkehusene i Baunebakken er i et plan, som både er praktisk og funktionelt. Her er ingen trapper der tager plads, og det giver en optimal udnyttelse af boligens kvadratmeter.

Der er fokus på at skabe bæredygtige, fremsynede boligarealer. For den enkelte. For hele familien. Projektet er tiltænkt alle, der vil bo godt. Omgivet af storslået natur og hyggeligt bymiljø. Boligerne forventes at står klar til indflytning i 2019.

Husene er opført i 3 forskellige boligtyper, således de kan imødekomme forskellige behov – størrelser fra 89-106 m².

LIDT MERE AF DET GODE LIV

Rækkehuse er populære som aldrig før. Boligtypen indfrier drømmen om det enkle og ubekymrede liv. Det perfekte match – uanset, hvor du er i livet.

Mange vælger et rækkehus, når lejligheden er blevet for lille og upraktisk eller villaen og larmen i storbyen for stor. Med et rækkehus får du mulighed for at fokusere på det, der giver mening for dig og din familie. Mulighed for ro, luft og livskvalitet i egen have. Mulighed for lav grad af vedligeholdelse.

Vores rækkehuse er indrettet, så du føler dig hjemme, uanset om det er mandag morgen eller lørdag aften. Vores rækkehuse er fulde af funktionalitet – her er masser af store ideer og mange behov.

Med de rene linjer og naturlige materialer får du et stilrent udtryk.

LYNGE

Lynge (Lynge-Uggeløse) er en by i Nordsjælland med 4.166 indbyggere beliggende i Allerød Kommune. Byområdet består af landsbyerne Lynge (omkring Lynge Kirke) og Uggeløse (omkring Uggeløse Kirke) forbundet med et parcelhuskvarter.

 

Lynge er en perle i Nordsjælland omkranset af skøn natur og et lille samfund med små 5.000 indbyggere, hvor alle kender hinanden.

I Lynge er man langt væk fra storbyens larm, men alligevel kun godt 30 min. Fra København. Infrastrukturen er i orden med kort afstand til motorvej.

 

I Lynge er der en god folkeskole, idræts faciliter samt et lille hyggeligt butikscenter med en lokal Brugsen, Netto, Apotek samt Bager mv.

De fleste kender dog også Lynge for Danmarks eneste ”Drive In” biograf i Danmark.

LEJEBOLIGER

At bo til leje indfrier drømmen om det enkle og ubekymrede liv. Det perfekte match – uanset hvor du er i livet.

I et nyopført hus kan du udnytte tiden til andet end pasning og vedligeholdelse af en ældre ejendom.

Et nyopført hus har minimal vedligeholdelse, og skulle der mod forventning opstå forhold der skal håndteres, er det en sag for udlejer.

Haven er anlagt med tanke på et minimalt niveau af vedligeholdelse. Der er lagt fliser ud i den store del af haven, og på nogle af husene er der en smule græs til den anden side, samt enkelte steder en enkel bøgehæk.