Ådalen

ÅDALEN BESTÅR AF 25 RÆKKEHUSE

Ådalen består af 25 flotte rækkehuse i to plan fra 118-136 m². Rækkehusene er placeret i små grupper, der er omsluttet af hække af træer, som bløder grænserne på grundene op. De største huse er placeret i gavlene.

Indflytning ultimo August 2018.

Ådalen er designet af de prisvindende Vilhelm Lauritzen Arkitekter og placeret i et af Danmarks mest attraktive og nytænkende boligområder.

 

LÆKRE BOLIGER MED MASSER AF PLADS TIL FAMILIELIVET

Ådalen er en fusion af dansk arkitektur og dansk håndværk – i et af Danmarks attraktive og nytænkende boligområder. Med bopæl i Trekroner har du kun 30 minutter i bil til København og grønne enge lige uden for vinduet. 
 
Ådalen ligger i Trekroner i et smukt og let kuperet terræn med små skovbælter. Et sweet spot til leg og solskinsstunder for alle aldre.

Her er let adgang til institutioner, skoler, byliv, kulturliv og oplevelser i det fri. Her er kort afstand til motorvejen. Og så er her mulighed for at skabe værdifulde venskaber – lige uden for døren.

LIDT MERE AF DET GODE LIV

Rækkehuse er populære som aldrig før og derfor en god investering. Boligtypen indfrier drømmen om det enkle og ubekymrede liv. Det perfekte match – uanset, hvor du er i livet.

Mange vælger et rækkehus, når lejligheden er blevet for lille og upraktisk eller villaen og larmen i storbyen for stor. Med et rækkehus får du mulighed for at fokusere på det, der giver mening for dig og din familie. Mulighed for ro, luft og livskvalitet i egen have. Mulighed for lav grad af vedligeholdelse – til en attraktiv pris.

Vores rækkehuse er indrettet, så du føler dig hjemme, uanset om det er mandag morgen eller lørdag aften. Vores rækkehuse er fulde af funktionalitet – her er masser af store ideer og mange behov.

Et moderne og enkelt formsprog og funktionel æstetik. Det er designet i Ådalen kort fortalt.

Med de rene linjer og naturlige materialer får du et stilrent udtryk. Det skaber ro i bevistheden om, at din investering bringer værdi i nuet og mange år frem.

VELKOMMEN TIL 4000 “A CITY OF BOTH KINGS AND VIKINGS…”

Sådan lyder det, når Roskilde bliver markedsført i udlandet. Uden overdrivelse. Men byen rummer mere end historiske monumenter og hits på UNESCOs liste over verdensarv. Den er i høj grad også en levende by, der oplever en stor tilvækst af borgere.

Postnummeret 4000 kommer på en andenplads i dysten om at være det mest populære blandt tilflyttere i Danmark. Kun Horsens overgår den sjællandske købstad i at have landets største befolkningstilvækst.

Roskilde peaker blandt andet på listen, fordi byen investerer i byudvikling, uddannelse og sundhedsvæsen. Det smitter af på interessen i at bosætte sig her.

 

Bo i Ådalen
En synd tanke bag