Det er gået rigtig stærkt med salget af Havblik, og nu er mere end 60 procent af boligerne solgt. Det betyder blandt andet, at byggeriet kan gå i gang allerede til sommer, hvor vejrforholdene er optimale i forhold til byggeprocessen.

Flyt ind ved stranden i 2017
Med den store efterspørgsel og snarlige byggestart er alle forventninger til Havblik blevet opfyldt. Også hvad angår indflytningen, som kommer til at foregå til efteråret 2017. Det er den milepæl, der er mest interessant for de fleste – og nu er det ikke for tidligt at begynde at glæde sig.

Du kan nå det endnu
Havblik er boligbyggeriet med den bedste beliggenhed på Søndre Havn, hvor du får en sjælden kombination storslået strandplacering og aktivt byliv i Køge. Og du kan stadig nå at sikre dig et ny hjem i første række til vandet. Så kom til åbent hus og hør mere om de ledige boliger og om alle dine muligheder i Havblik.

Åbent hus hver søndag kl. 13.00-14.30
Vi glæder os til at se dig i salgspavillonen, hvor mæglerne står klar til en uforpligtende boligsnak. Du kan også opleve udsigten over hav og strandeng fra tagterrassen ovenpå salgspavillonen.

Besøg os på adressen: Søndre Badevej, Søndre Havn, 4600 Køge. Bemærk indkørsel fra Kosanvej.