Loading
Havblik
Menu
Luk
Billedet er vejledende og der tages forbehold for fejl og ændringer
Højt til himlen,

Sand under fødderne,
bølgebrus og ingen bopælspligt

KONTAKT HOME, KØGE FOR FREMVISNING, TLF. 56 66 00 13

Vis nyheder

Seneste nyt

Marts 2016

Stor salgssucces og nedtælling til byggestart

December 2015

Se Havbliks enestående udsigt

Oktober 2015

Byvandring i Køge

Scroll
Projektet

Om Havblik

Bo hvor
naturens
storhed og
moderne byliv
smelter
sammen

Havblik er et moderne boligprojekt i Køges attraktive nye bydel, Søndre Havn, hvor luft, vand, eng, strandmiljø og byliv går op i en højere enhed.

Havblik udgøres af moderne 66 boliger på 67-154 m2 og rummer fra 2-4 værelser. Alle har mindst én altan eller terrasse. Boligerne udføres med gennemtænkte detaljer og materialer. Her forenes æstetik, funktionalitet, rummelighed og fremsyn, som indrammer og understøtter beboernes trivsel og livskvalitet.

Alle boligerne er designet med særlig omtanke for lys. Liv. Der er fokus på at skabe bæredygtige, fremsynede og varierede boligarealer. For den enkelte. For hele familien. Projektet er tiltænkt alle, der vil bo godt. Omgivet af storslået natur og hyggeligt bymiljø. Boligerne står klar til indflytning i 2017, og der er ikke bopælspligt.

Med vandet

som nabo

Bo i Havblik

En sund tanke bag

Erfarne og
kvalificerede kræfter

Casa Nord står bag opførelsen af Havblik. Et nytænkende ejendomsudviklingsselskab, der udvikler boligprojekter med fokus på at forene funktionalitet, æstetik og natur. Herigennem gøres Casa Nords vision til virkelighed: Vi bringer dig hjem.

Casa Nord opfører p.t. boliger i Nordhavnen, Herlev, to steder i Roskilde, Solrød. Og nu snart i Køge.

Havblik er tegnet af den anerkendte tegnestue, Årstiderne. Arkitektur der er bygger bro mellem livsstil og værdiindfrielse. Årstiderne står bag en lang række nye moderne byggerier. Bl.a. på Amager Strandvej, Ørestaden, Irma-Karréen på Østerbro og ”Strædet” i Køge bymidte.

Køkken Alrum

med masser af lys og luft

Stort soveværelse

med eget badeværelse

Moderne køkken

I kvalitets materialer som f.eks. Corian bordplade, Quooker og smukke elementer fra Designa.

Moderne og stilrent badeværelse

Udført i kvalitets materialer

Området

Havblik en del af Køges nye bydel, som skal rumme en mangfoldighed af kulturelle funktioner, aktiviteter og tilbud.

Tæt på alt

Havblik er en del af Køges nye attraktive bydel centralt placeret i det revitaliserede Søndre Havn i Køge. En by med en klar vision om at få by, havn, strand og hav til at smelte sammen og skabe en enestående ramme for et varieret, naturrigt, moderne byliv.

Her er kort vej til nyt indbydende indkøbsstrøg, biografer, cafeer, skoler, sports-, kultur og aktivitetsmuligheder. Smukt indrammet af Køge Bugt, havet samt det ny anlagte, grønne Almindingen, Strandengen og den kommende strandpromenade. En sand by og naturoplevelse. I ét og samme. Lige uden for døren.

Byen for livet

Køge er centralt placeret, tæt på både natur og Hovedstad. En historisk by fuld af liv og udvikling. Bl.a. takket være etablering af en ny højhastighedsforbindelse med tog, hvor København blot er 17 min væk. Opførelse af et supersygehus, der vil skabe mere end 4.000 nye arbejdspladser.

En udvikling der indbefatter en række store nye attraktive projekter for byens borgere. Herunder udvidelse af Søndre Strand og en tilhørende promenade. Dertil skabes en helt ny bymidte; ”Strædet” indeholdende bugtende indkøbsstrøg, grønne taghaver, biograf og parkeringsmuligheder. Køge er med andre ord, en by for alle behov.

Rig på muligheder

Kajak, gastronomi, kunst, badeliv eller slentren langs kajen, strandbredden eller gennem snoede stisystemer. Nyd storbyliv den ene dag. Det tilbagelænede udeliv den anden. Det aktive frie liv den tredje. Eller det hele på én dag. Livet i Havblik gør det hele muligt.

Nærområde

Køge

Køge Marina

Køge Marina

Køge Marina er en hyggelig lystbådehavn med sejlbåde, fiskekuttere, sejlsportsbutikker, restauranter og iskiosker. Marinaen har plads til gæstesejlere på op til 18 m.
Se mere om Køge Marina i linket herunder.

Se video

Køge Bymidte

Køge Bymidte

Køge Torv og bymidte er et besøg værd. Der er gode shoppemuligheder med modebutikker og delikatessebutikker på Torvet og i de små gader og baggårde i den gamle bymidte.
Køge er en af de byer i landet, der har flest velbevarede bindingsværkshuse fra renæssancen.
Se mere om Køge i linket herunder.

Se video

Søndre Strand

Søndre Strand

Hvad enten du er til en dukkert i havvand eller søvand, behøver du ikke at rejse ret langt for at få ønsket opfyldt.
Søndre Strand ligger i smukke omgivelser med strandenge og græssende dyr. Stranden og områderne omkring indgår i udviklingsplanen for området omkring Søndre Havn.

Aktivt liv

Aktivt liv

Området omkring Havblik byder på en bred vifte af aktivitetstilbud til den aktive familie. Området byder på et stort udvalg af svømmehaller, boldbaner, bokseklubber, fitness lokaler og sportshaller.
Se mere om det aktive liv i linket herunder.

Se video