Ejendomsselskabet Casa Nord ApS’ persondatapolitik

Senest opdateret d. 18.06.2018

Hos Casa Nord ApS er vi dataansvarlig og vil derfor informere dig, med denne persondatapolitik, hvordan vi behandler dine data og sikre at de behandles i overensstemmelse med lovgivningen om persondata/databeskyttelse.

Dataansvarlig

Ejendomsselskabet Casa Nord ApS
Store Strandstræde 20 1.sal,
1255 København K

CVR.: 27 77 60 27
Telefon nr.: 70 22 45 99
E-mail: [email protected]
Website: www.casanord.dk

Ejendomsselskabet Casa Nord ApS fungerer som administrationsselskab for følgende selskaber;

Baloo Properties ApS

Bjerndrupvej 51 ApS

BUP Entreprise ApS

CECR Udvikling ApS

CECR Invest ApS

CECN ApS

Havnehuset Vest ApS

Jefo Golf A/S

KS Søsvinget ApS

Lammekær ApS

Læhegnet ApS

Manor ApS

Parmagade 6 ApS

P/S Søsvinget ApS

Røsler Heaven ApS

Røsler Holding ApS

Sankt Hans Gade 38 ApS

Sundmolen 5.01 ApS

Søndre Havn ApS

Trylleby ApS

UAE Ejendomme ApS

Userneeds ApS

Ved Svinget ApS

Værebro Golf Center A/S

Æbleplantagen ApS

Ådalen Trekroner ApS

Østergade, Bjerringbro ApS

Persondatapolitikken gælder for alle ovenstående selskaber.

Personoplysninger

Som lejer eller mulig lejer hos Casa Nord, indsamler vi data om dig til administration af vores udlejningsboliger. Data vi behandler og opbevare, omfatter følgende:

  • Navn, adresse, e-mail og telefonnr.
  • Cpr. nr.
  • Samlivsforhold i form af oplysning om alle lejere
  • Konto oplysninger

Som boligkøber hos Casa Nord, har vi adgang til din købsaftale, men vi står ikke for indsamling af data. Ejendomsmæglere på pågældende byggesag kan videregive købsaftalen med oplysninger på dig som omfatter:

  • Navn, adresse, e-mail og telefonnr.
  • Cpr. nr.

Formål

Personoplysninger om boligkøbere, videregivet fra ejendomsmæglere, indsamles til følgende formål:

  • Købsaftaler til underskrift mm.
  • Skøde
  • Indkaldelse og kontakt vedr. materialevalg
  • Afhjælpning af mangler

Personoplysninger om lejere indsamles til følgende formål:

  • Udarbejdelse af lejekontrakt
  • Administration af lejebolig
  • Lejemålets økonomi, opkrævning og flytteafregning
  • Registrering af lejer hos forsyningsselskaberne

Dataminimering og opbevaringsperiode

Vi indsamler, behandler og opbevare kun de personoplysninger, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Oplysningerne opbevares i det tidsrum de er relevante og nødvendige for os, vi sletter dem, når de ikke længere er en del af en åben sag eller opbevare dem forsvarligt i 5 år fra sagens start på lige fod med bogføringslovens opbevaringspligt.

Oplysninger om mulige lejere: såfremt der ikke indgås en lejeaftale eller lejekontrakt annulleres, slettes oplysningerne som er indhentet til lejeaftalens formål, 1 måned efter seneste aktivitet.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter os af tredjeparter til opbevaring og behandling af data, herunder leverandør Columbus Global som levere it-løsninger, Filehosting, Microsoft NAV og UNIK. Disse udbyder udelukkende it løsninger og support til os og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål.

I forbindelse med materialevalg og udbedring af mangler vil personoplysninger på købere som navn og e- mail blive videregivet til vores leverandører og samarbejdspartnere.

Videregivelse af personoplysninger på lejere som navn, adresse, cpr. nr., og e-mail m.v. til forsyningsselskaber i forbindelse med lejemål, vil kun ske, efter du som lejer har givet samtykke dertil. Hvis

ikke du ønsker at give samtykke, er du som lejer, selv forpligtet til at melde din til og/fraflytning hos forsyningsselskaberne.

Dine oplysninger vil i nødvendigt omfang blive videregivet til offentlige myndigheder og rådgivere f.eks. advokater og inkasso.

Vi anvender kun data behandlere i EU, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Nyhedsbrev

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger om dig som omfatter dit navn, postnummer, e- mailadresse og telefon.nr. Vi opbevarer dine oplysninger så længe du ønsker at modtage nyheder. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev og vi sletter dine data.

Afmeldelse af nyhedsbrev kan altid ske ved at trykke ”afmeld Nyhedsbrev” i bunden af seneste fremsendte nyhedsbrev, eller ved at kontakte os på [email protected].

Dine rettigheder

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet.

Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de data, vi behandler om dig. Hvis du ønsker indsigt i dine oplysninger, udlevere vi en elektronisk kopi heraf.

Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os hvilke rettelser der ønskes foretaget.

I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du trækker et eventuelt afgivet samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet.

Som lejer, er dine oplysninger nødvendige for os at have, så længe du er registreret som lejer af lejemålet. Efter lejemålets ophør og afregning, vil dine oplysninger kunne blive slettet, efter anmodning, uden at begrænse os i behandling af lejemålets sag.

Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.

Klage

Du har mulighed for at klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet.

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
[email protected]