22. Aug 2014
DEL PÅ:

Stor Udstilling i Nordhavn om byudvikling – Se fremtidens Nordhavn

nordhavn146-480
Mellem himmel og hav vokser en ny bydel frem af den gamle industrihavn. By & Havn åbner d. 31. august en udstilling om byudvikling. Himmel og hav!

I By & Havns udstilling om Nordhavn, som ligger i stueetagen af den gamle, ikoniske DLG silo i Århusgadekvarteret, kan du få overblik over hele området, strukturplanen, visionerne og de mange initiativer, som er i gang med at omdanne Indre Nordhavn til Københavns nye bydel ved vandet.

Udstillingen Himmel og hav! åbner på den festlige åbningsdag for Nordhavn, søndag den 31. august 2014, og netop nu er By & Havn i fuld gang med at lægge sidste hånd på de forskellige udstillingselementer, installationer billeder, osv.

Århusgadekvarteret nærmest Østerbro er det kvarter i Nordhavn, der udvikles først. Derfor koncentrerer udstillingen sig særligt om at skildre udviklingen i dette kvarter. Nordhavn undergår nu og i de kommende år en total forvandling, og udstillingens indhold vil derfor skifte i takt med, at bydelen udvikler sig. Måned for måned vil du på gadeplan kunne se ændringer på infrastrukturen og på byggepladserne, hvor bygningerne vil skyde op de næste par år. Mellem de nye bygninger bevares de gamle siloer og den røde by tættest på Nordhavn Station.