next-page
BOLIG MED UDSIGT TIL

HØJ HIMMEL
VIDE HORISONTER
& DYBBLÅT VAND

PROJEKTET

OM HAVNE­HUSET

PROJEKTET

BYGGERIET

BO I HAVNEHUSET

ARKITEKTUREN

BO GRØNT, BLÅT,
ATTRAKTIVT & REKREATIVT

Havnehuset tegner, som første i rækken af nye boliger, det akitektoniske landskab i den nye bydel.

Havnehuset opføres i tæt samarbejde mellem Casa Nord og KUBEN Byg. Casa Nord er et nytænkende ejendomsudviklingsselskab, der udvikler boligprojekter med fokus på at forene funktionalitet, æstetisk og natur. . Casa Nord står bag den vestlige del af Havnehuset, der bringer havn, vand og by i et harmonisk samspil.

Bygningens gennemtænkte arkitektoniske helhed er tegnet af de internationalt anerkendte og prisbelønnede arkitekter fra Vandkunsten.

Bygningen strækker sig fra 4-6 etager med beboelse fra 1.etage.Toppen af Havnehuset byder på fælles og private taghaver, der tilsammen udgør en stor grøn løkke af rekreative områder og udepladser. Til brug for bygningens beboere.

BO I HAVNEHUSET

BOLIGERNE

ÅBNE VIDDER
Lyset spiller en central rolle i udformningen af Havnehuset. Hver bolig udføres med gennemtænkte detaljer og materialer. Alle er designet for at bringe lyset i spil og invitere udelivet indenfor.

Store åbne vinduespartier bringer naturen helt ind i boligen og giver følelsen af at bo lige på vandet. På havnen. I det grønne.
GRØN OASE
Hver bolig er sin egen oase. Ude som inde. For havnehuset er grønt. Og tænkt grønt. Det bygges på en bæredygtig vision, der tager hensyn til brugen af energi, klima og vand. Og som tager afsæt i en fremtidig grøn livsstil.
Den tanke indgår som en naturlig del af boligens indretning. De grønne tage, taghaverne, rekreative områder og pladser udgør den grønne platform.
RIG RUMMELIGHED
Havnehuset byder på boliger i flere størrelser. Til dig, der bor alene, jer der bor to og til hele familien.
Funktionaliteten er sat i højsædet og der er tænkt i optimalt udnyttelse af hver kvadratmeter. Ingen spildplads har været mottoet. Sammen med rig mulighed for at tilpasse boligen og indretningen efter individuelle drømme og behov.

OMRÅDET

Bo bæredygtigt med udsigt til høj himmel, og vide horisonter midt i byen.
NORDHAVNEN
NORDHAVNEN
Denne korte video viser dig, hvad byudviklingen i Århusgadekvarteret går ud på.
SE VIDEO
NORDHAVNEN
NORDHAVNEN
Denne korte video viser dig, hvad byudviklingen i Århusgadekvarteret går ud på.
SE VIDEO